20 may 2007, 12:13

Искаш, искам... 

  Poesía
633 1 12
Полъха усещам нежен
обич разгорява в мен,
силен, буен, копнежен,
искан и очакван плен.

Пърхат чувства волни
извор, ласкава стихия,
миг в издигащи вълни
еликсир, страст, магия.

Сън на яве, нежен блян
ръце, милващи страните,
огнен порив, разлюлял
звънък танц в душите.

Очи искрени и чисти
влюбени и нежни думи
изумрудени, лъчисти,
любовта е помежду ни.

Искаш, искам, сливане,
страст, взаимност, миг,
тръпнещи до достигане
извиращ във гърдите вик.


(а)

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??