Искаш ли тази нощ
да ме имаш,
по-красива от изгрев,
по-гореща от лято,
по-искряща от шампанско.
Искаш ли тази нощ
да съм твоя богиня,
да съм твоя най-нежна мелодия,
да посея обич в сърцето ти,
да оставя следи от разсъмване.
Искаш ли...
© Галя Николова Todos los derechos reservados