18.01.2008 г., 16:30 ч.

Искаш ли 

  Поезия » Любовна
701 0 9

Искаш ли тази нощ

да ме имаш,

по-красива от изгрев,

по-гореща от лято,

по-искряща от шампанско.

Искаш ли тази нощ

да съм твоя богиня,

да съм твоя най-нежна мелодия,

да посея обич в сърцето ти,

да оставя следи от разсъмване.

Искаш ли...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??