Jan 18, 2008, 4:30 PM

Искаш ли 

  Poetry » Love
743 0 9

Искаш ли тази нощ

да ме имаш,

по-красива от изгрев,

по-гореща от лято,

по-искряща от шампанско.

Искаш ли тази нощ

да съм твоя богиня,

да съм твоя най-нежна мелодия,

да посея обич в сърцето ти,

да оставя следи от разсъмване.

Искаш ли...

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??