18 янв. 2008 г., 16:30

Искаш ли 

  Поэзия » Любовная
744 0 9

Искаш ли тази нощ

да ме имаш,

по-красива от изгрев,

по-гореща от лято,

по-искряща от шампанско.

Искаш ли тази нощ

да съм твоя богиня,

да съм твоя най-нежна мелодия,

да посея обич в сърцето ти,

да оставя следи от разсъмване.

Искаш ли...

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??