19 may 2017, 22:48

Искаш ли? 

  Poesía » De amor
979 1 3

 

Един поглед,

А може би два.

Не ми стигат.

Искам да те гледам постоянно.

Гол.

Облечен.

Тъжен.

Щастлив.

Няма значение.

Желая погледа ти.

Желая тялото ти.

Желая ти да искаш мен.

Моля те.

Нека бъдем заедно.

Нека изградим заедно свят,

чиито главни герои сме ние.

Искам да се обичаме лудо.

Да се правим щастливи.

Да се ядосваме.

Да се натъжаваме.

Искам всичко. 

Искам те целия.

А ти искаш ли ме? 

© Nati Petkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??