May 19, 2017, 10:48 PM

Искаш ли? 

  Poetry » Love
978 1 3

 

Един поглед,

А може би два.

Не ми стигат.

Искам да те гледам постоянно.

Гол.

Облечен.

Тъжен.

Щастлив.

Няма значение.

Желая погледа ти.

Желая тялото ти.

Желая ти да искаш мен.

Моля те.

Нека бъдем заедно.

Нека изградим заедно свят,

чиито главни герои сме ние.

Искам да се обичаме лудо.

Да се правим щастливи.

Да се ядосваме.

Да се натъжаваме.

Искам всичко. 

Искам те целия.

А ти искаш ли ме? 

© Nati Petkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??