25 feb 2023, 8:21

Искаш ли 

  Poesía » De amor
395 0 2

      

           Искаш ли

 

Искаш ли Вселената безкрайна,

искаш ли усмивка от цветя?

Вярваш ли, че мога да докосна

с любовта си нашите сърца?

 

Искаш ли вълните на морето,

нежността на лунните лъчи,

всяко силно чувство, от което

в миг се раждат хиляди звезди?

 

Искаш ли далечни хоризонти –

острови във моята душа?

Искаш ли мечтите недоспали,

искаш ли отново любовта?

 

Искаш ли със всяка моя стъпка

все към теб, към тебе да вървя?

Само ме обичай нежно, силно

и ще сбъдна твоята мечта!

 

Искаш ли душата ми, вземи я,

от любов за теб ще изгоря!

Вярвам, че със тебе ще открия

щастието цяло на света.

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??