Искаш ли
Искаш ли Вселената безкрайна,
искаш ли усмивка от цветя?
Вярваш ли, че мога да докосна
с любовта си нашите сърца?
Искаш ли вълните на морето,
нежността на лунните лъчи,
всяко силно чувство, от което
в миг се раждат хиляди звезди?
Искаш ли далечни хоризонти –
острови във моята душа?
Искаш ли мечтите недоспали,
искаш ли отново любовта?
Искаш ли със всяка моя стъпка
все към теб, към тебе да вървя?
Само ме обичай нежно, силно
и ще сбъдна твоята мечта!
Искаш ли душата ми, вземи я,
от любов за теб ще изгоря!
Вярвам, че със тебе ще открия
щастието цяло на света.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены