27 abr 2011, 9:42

Искаш ли да правиш любов със мен 

  Poesía » Erótica
1856 0 2

Тази вечер ще те прелъстя,
зная, че обичаш изненади!
Червена алкохолна тишина,
нарушена от хиляди задръжки и наслади!

По ризата червилото си ще оставя,
по тялото ти мъжко - женски аромат,
а ти не спирай да се забавляваш
със мен във твоя мъжки свят!

Тази нощ ще бъде тежка,
обгърната от червен сатен,
... ти чукаш на вратата...
Добър вечер!
Искаш ли да правиш любов с мен?

© Марина Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??