Apr 27, 2011, 9:42 AM

Искаш ли да правиш любов със мен 

  Poetry » Erotic
1844 0 2

Тази вечер ще те прелъстя,
зная, че обичаш изненади!
Червена алкохолна тишина,
нарушена от хиляди задръжки и наслади!

По ризата червилото си ще оставя,
по тялото ти мъжко - женски аромат,
а ти не спирай да се забавляваш
със мен във твоя мъжки свят!

Тази нощ ще бъде тежка,
обгърната от червен сатен,
... ти чукаш на вратата...
Добър вечер!
Искаш ли да правиш любов с мен?

© Марина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??