6 oct 2007, 11:38

Искаше... 

  Poesía
525 0 13
Искаше... за теб да съм Луна!
В бохемски, парижки нощи!
И заветна, стелеща пелена,
ранно-късна... още и още!

Искаше... за теб да съм закон!
Извънреден, всевъзможен
и дълго, и с нестихващ взлом,
да ме обичаш... животворно!

Искаше... за теб да съм жена,
магична и непредсказуема!
Пораждащо-прогонваща страха
и само, само, под небето твое...
                                        намилувана!

Искаше за теб да съм и нежността!
И с сладък шепот, канонада,
почти като в невъзможността,
последна спирка да е... нашата
                                         "измамност"!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??