27 nov 2008, 13:19

Искреност 

  Poesía » De amor
1490 0 1
   
   ИСКРЕНОСТ

Ти беше моето единствено
щастие. Радостта за мен.
Писах и посвещавах стихове
само и единствено на теб.
Живях за любовта ти -
тя беше смисълът на моя живот.
Сега е различно.
И колкото и да искам да върна
времето, не мога.
Ти се превърна в болка, която
не минава. В рана, твърде дълбока.
И постененно любовта, която
изгаряше с внезапна светлина,
потъна някъде, където царува
мрак и тъмнина.

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??