22 abr 2009, 8:25

Искреност 

  Poesía » De amor
566 0 0

Аз знам, че грях

съпътства нашите минути.

И болка някому дължим.

Но тъй играе си животът -

по път неравен да вървим...

 

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??