Apr 22, 2009, 8:25 AM

Искреност 

  Poetry » Love
546 0 0

Аз знам, че грях

съпътства нашите минути.

И болка някому дължим.

Но тъй играе си животът -

по път неравен да вървим...

 

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??