24 ene 2007, 0:18

Испанската китара 

  Poesía
1075 0 3

Испанската китара

 

Има връзки, които не свършват,
дори когато лентата на копнежа
се изпълни до край.
Тогава няма движение,
а само статично положение.

Шантави неща подскачат
по опакото на ръката ми,
затулвам ги с твойта гръд и те утихват
приспани от мириса на будната ти кожа,
жива за допира ми.

Оставаме сами.

Играем си с телата ни
като топчета по парещия пясък.
Играем си на играта на другия,
сами за себе си играчки.

Победителят ще загуби душата си
в победената такава,
останала полузадоволена,
заради едно парченце свян.
И по-добре, защото
уханието на разплата
ще разтопи окото и водата в него
ще прилее от шепа в шепа
до простора на сластта.

Присвии бедрата си в порив да ми се разкриеш.
Заплачи и ще се скриеш.
Бъди сама

единствена моя...

Zimed

© Зимед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??