Истина си има всеки...
Търси своите пътеки...
От своята камбанария гледа
За поредната победа...
Всеки истината търси
И от болката се гърчи
Чудим се защо боли...
Търсим я а никой не търпи
Истина има една...
Чука на всяка врата...
Няма кой да ù отвори
Нито да ù проговори...
Всеки търси истината своя
Там на вятъра във воя...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados