Сред този млад и необятен свят
аз търся свойта малка истина,
красива, нежна, бяла като цвят
във нечий топъл поглед неразлистена!
Открила толкоз съвършени светове
във мислите се ще я скрия,
довеяна от най-вълшебни ветрове
да мога да я преоткрия.
А може би е толкова далече
във някой омагьосан кръг
и няма да я видя вече,
защото много хора ни делят
Ще страдам, ще се лутам аз
докато погледа не срещна
и не прогоня тази страст,
като сълза във утрото да блесна!
© Galina caneva Todos los derechos reservados