27 mar 2007, 9:01

Истина една..... 

  Poesía
886 0 3

На края на пътя

             Очаква ме нов

Камбани разделни,

              Залез и зов.

 

Думи на нежност,

              Страх, суета.

Сълзи суеверни

              Падат в пръстта.

 

Смокини плод дават,

               През есента.

Ноември е буря

               От страст и лъжа.

 

Самота сред тълпата

               Сън, тишина.

Студено слънце

               На синева...

 

Не знам накъде,

               Но ще вървя,

Да се върна ли тук,

               Ще разбера.

 

Онази магия

               Изплъзна се тайно

Като пясък от длани,

               Ехо издайно.

 

Пламъче топло, ела!

                Порасни.

В истински огън

                Се превърни...

© Поли Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??