Mar 27, 2007, 9:01 AM

Истина една..... 

  Poetry
895 0 3

На края на пътя

             Очаква ме нов

Камбани разделни,

              Залез и зов.

 

Думи на нежност,

              Страх, суета.

Сълзи суеверни

              Падат в пръстта.

 

Смокини плод дават,

               През есента.

Ноември е буря

               От страст и лъжа.

 

Самота сред тълпата

               Сън, тишина.

Студено слънце

               На синева...

 

Не знам накъде,

               Но ще вървя,

Да се върна ли тук,

               Ще разбера.

 

Онази магия

               Изплъзна се тайно

Като пясък от длани,

               Ехо издайно.

 

Пламъче топло, ела!

                Порасни.

В истински огън

                Се превърни...

© Поли Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??