30 ene 2015, 21:20

Истината 

  Poesía
648 0 0

ИСТИНАТА

"Пустошта на обществото
е препълнена от глухи
и иронията за дето чуват,
е че никога не бива чути.

И говорят, и говорят,

но от думи полза няма,

както шум от хвърлен камък

не отеква в тъмна яма...

 

Как мечтаеш тъй мащабно

в този малък малък град,

който е така отдавна

твой затворнически ад?


Знаеш ли какво говорят

за такива като теб:

"Мечтите като вятър гонят

във отчаян вечен бег".

 

Пустошта на обществото

е препълнена от глухи" -

каза истината той,

по-добре от всички други.

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??