2 sept 2011, 17:22

Истината... 

  Poesía » De amor
486 0 3


 

Времето отлита

 бързо покрай нас.

Не можем и да кажем

истината на глас.

Всичко ние таим

вътре, надълбоко пак,

и се опитаме да изгорим

този тъмен и самотен мрак.

Не ще успеем ний сами,

но помощ и не искаме, нали?

Всеки затворил се е

в себе си сега,

не иска да чува другите,

а само своята душа.

В такива времена,

на измяна и тъга,

не знам какво да кажа,

за да успея да ти докажа,

че имам нужда от теб сега,

имам нужда от твойта топлина.

Ще намеря начин, разбери!

Ще те накарам да видиш ти!

Истината ще се узнае,

тогава може би

и любовта ни ще признае.

© ЛениДЛ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??