Тези твои очи, прекрасни са те,
само като ме погледнат и се разтапям,
оставам без нозе!
Какво ли ми говорят те,
какво ли от там наднича,
може би мечтаната от мен Любов
с подходящия човек?!
Душата ми с Любов плени,
жадно за твоите ласки е тялото ми,
и пак тези твои очи -
в сърцето ми си Ти!
А когато ми говориш,
нежният ти глас ме гали,
не, не съм се чувствала така преди,
чувствам го - човекът от молитвите ми
си Ти!
И пак тези твои очи - обичам ги -
истината от тях струи!
© Вера Todos los derechos reservados