31 jul 2014, 10:38

Истини 

  Poesía
325 0 5

Не ми измисляй истини.

Не ми търси мечти.

Стандарти ли -

постигай си ги ти.

Препускай смело

(ако можеш)

покрай твоя бряг.

Не ме търси!

Не викай властно

мойто име.

Бъди свободен,

жив бъди,

безкраен,

искащ

и покаен.

Пази си вярата

и следвай си душата.

Лети -

тогава до тебе ще летя.

Двама

Достойни за крилата си!

 

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??