27 dic 2007, 8:50

Истинска обич... 

  Poesía
909 0 15
Истинска обич...

Какво е истинската обич?...
Хилаво дете,
от вятър трепне...
В калта се валя...
Искрата в пепел я превръща.
Далечен глас... Душа ранена.
Страдание едно...

Каква е истинската обич?...
Като водата - бърза, неспокойна...
Тече, играе, гали и удавя...
Край огън тя кипи...
А като срещне студ
е като камък...

Дали това е истинската обич?

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??