27 дек. 2007 г., 08:50

Истинска обич... 

  Поэзия
910 0 15
Истинска обич...

Какво е истинската обич?...
Хилаво дете,
от вятър трепне...
В калта се валя...
Искрата в пепел я превръща.
Далечен глас... Душа ранена.
Страдание едно...

Каква е истинската обич?...
Като водата - бърза, неспокойна...
Тече, играе, гали и удавя...
Край огън тя кипи...
А като срещне студ
е като камък...

Дали това е истинската обич?

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??