Приятелка една си ти,
другите не ги мисли,
за теб през огъня минавам
и на никого не си те давам.
Океан ще прекося,
само за да те спася,
манипулаторите ще изгоня,
от теб да са далеч се моля!
Приятел в нужда се познава,
мен нали ме знаеш оттогава,
за нищо друго не мисли,
защото една-единствена си ти!
© Божидара Кунева Todos los derechos reservados