3.09.2014 г., 23:04 ч.

Истинската дружба 

  Поезия » Оди и поеми
737 0 0

          Приятелка една си ти,

          другите не ги мисли,

          за теб през огъня минавам

          и на никого не си те давам.

 

          Океан ще прекося,

          само за да те спася,

          манипулаторите ще изгоня,

          от теб да са далеч се моля!

 

        Приятел в нужда се познава,

        мен нали ме знаеш оттогава,

        за нищо друго не мисли,

         защото една-единствена си ти!

© Божидара Кунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??