19 jun 2020, 19:20

Истинската любов 

  Poesía » De amor
443 0 1

Тя в сърцето стои мълчаливо,

не се купува и хонорува,

тя е нещо мило и красиво,

болките и тъгите лекува.

 

Тя е чудо чисто, извисено,

тъй хубаво е да чуеш нейния зов,

че край нея злото е сломено,

пречисти духа ми истинската любов.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??