19 июн. 2020 г., 19:20

Истинската любов 

  Поэзия » Любовная
442 0 1

Тя в сърцето стои мълчаливо,

не се купува и хонорува,

тя е нещо мило и красиво,

болките и тъгите лекува.

 

Тя е чудо чисто, извисено,

тъй хубаво е да чуеш нейния зов,

че край нея злото е сломено,

пречисти духа ми истинската любов.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??