Тя в сърцето стои мълчаливо,
не се купува и хонорува,
тя е нещо мило и красиво,
болките и тъгите лекува.
Тя е чудо чисто, извисено,
тъй хубаво е да чуеш нейния зов,
че край нея злото е сломено,
пречисти духа ми истинската любов.
© Георги Всички права запазени