24 ene 2017, 23:50

Истински и жив 

  Poesía » Otra
301 0 4

Уморих се, Боже, как се уморих...

Да балансирам във живота!?

За безгрешен много съм грешил.

Уморих се, наистина се уморих,

от лъжи и от измами.

Вярвах, защитавах и грешах...

Смееха ми се и им прощавах.

Но стига, вече го реших.

От утре почвам аз на ново.

Да бъда истински и жив...

Защото знам, че е аз го заслужавам.

Уморих се, Боже, как се уморих.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??