12 feb 2009, 5:32

Истинско 

  Poesía » Civil
524 0 6
Истинско

Приятелите са като ръце,
които от земята вдигат
и виждат в твоето сърце,
когато думи не достигат.

2004

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??