1 may 2013, 19:53  

Истинско и стойностно 

  Poesía » Filosófica
751 0 4

 

С нови трепети 

                   душата ми се храни.

Не ме владее

                   някогашно минало.

До мен са всички 

                  стойностно подбрани.

За спомени

                  сърцето е изстинало.

 


 Носталгия 

                  по чувства изоставени,

 все някак 

                  се научих да преглъщам.

Какво да търся 

                  във очи забравени,

щом никога 

                  не искам да се връщам.

 


Не помня кой

                  ми е донесъл зло,

а помня как

                  се е усмихвал всеки,

че всичко истинско

                  щом е БИЛО,

все още Е,

                  ЩЕ БЪДЕ и навеки!

© Юлия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??