30 jun 2006, 8:35

История или урок 

  Poesía
592 0 4

          История или урок


Дъга ли е това което днес  се случва
тъй многоцветен и шарен  е света
Хората са много, не всеки се отключва
не всеки показва наяве  своята душа

Но в разликата казват се ражда истината
тогава нека хората различни са в света
Но без да газят някого създавайки историята
написвайки сценария на своята  съдба

А моята история разказвала съм често
но казват ми далечна и странна тя била
Казват ми:"...жената  която фантазира нещо
и наивно сляпо вярва в живота , в любовта "

Но аз не вярвам в нещо което е  химера
не търся някаква  непостижима мечта
Живея си живота и съм успяла да намеря
принца на мечтите си , но тук в реалността

До мен той крачи плътно,  мъжки забързано
понякога изчаква ме, все пак аз съм жена
Намерили сме смисъла на  думите "все заедно"
доказваме  си  взаимно силата на  любовта

Да вярва който иска, аз  никой  не  насилвам
живота си избираме сами на този свят широк
За себе си спокойна съм, съдбата си харесвам
Получила съм максимума точки в житейския урок

     
             
25.05.2006

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??