29 oct 2021, 19:27

История пандемична 

  Poesía » De humor
387 1 2

( поезия сатирична )

 

                 по Радой Ралин

 

Нашата цивилизация

е в глобална закъсация –

хората се борят мъжки,

но ги хапят тлъсти въшки.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??