29 окт. 2021 г., 19:27

История пандемична 

  Поэзия » Юмористическая
385 1 2

( поезия сатирична )

 

                 по Радой Ралин

 

Нашата цивилизация

е в глобална закъсация –

хората се борят мъжки,

но ги хапят тлъсти въшки.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??