6 oct 2016, 22:00

История в 12 думи 

  Poesía » De amor, De humor, Del paisaje, Filosófica, Civil, Parodias, Otra
745 0 0

Зад стъкла огнеупорни

в огъня пращи,

снимка на дете и пони,

жално жена тъжно крещи!

© Ерик Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??