Oct 6, 2016, 10:00 PM

История в 12 думи 

  Poetry » Love, Humour, Landscape, Phylosophy, Civilian, Parody, Other
843 0 0

Зад стъкла огнеупорни

в огъня пращи,

снимка на дете и пони,

жално жена тъжно крещи!

© Ерик Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??