6.10.2016 г., 22:00 ч.

История в 12 думи 

  Поезия » Любовна, Хумористична, Пейзажна, Философска, Гражданска, Пародии, Друга
740 0 0

Зад стъкла огнеупорни

в огъня пращи,

снимка на дете и пони,

жално жена тъжно крещи!

© Ерик Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??