История за една любов
Мечти разбити,
сълзи проляти,
любов горчива,
но пак те искам.
Искам само теб.
Tеб, теб и отново теб.
Ти жестоко нарани ме,
с думи тежки ти рани ме.
Мразиш ме, знам това.
Обичаш ме, и това го знам.
© С ветослав Маринов Todos los derechos reservados