Jun 19, 2008, 2:01 PM

История за една любов 

  Poetry
692 0 1

 

 

 История за една любов

 

Мечти разбити,
сълзи проляти,
любов горчива,
но пак те искам.
Искам само теб.
Tеб, теб и отново теб.
Ти жестоко нарани ме,
с думи тежки ти рани ме.
Мразиш ме, знам това.
Обичаш ме, и това го знам.

© С ветослав Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • отличен замисъл но трябва да се прероботи малко,пожелавам ти да те обикне както ти нея
Random works
: ??:??