29 feb 2008, 23:20

Иване, Иване... 

  Poesía » De amor
1002 0 6
След толкоз думи, сълзи и раздори,
дали за мене дъх ще ти остане?
Назад към друг е пътят ми затворен
и, все по-дръзка, любовта си браня.

Измират мойте шарени магии...
Дано ръжда душата ти не хване!
Но даже в тебе враг да си открия,
ти казвам пак: "Обичам те, Иване!"

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??