22 feb 2008, 22:07

из цикъла "чалга" 

  Poesía
706 0 1
 

 

Аз съм пияна, и ти също си пиян,

пияни с теб сме двама,

и докога така ще е, сама не знам.

Може би след време, един от нас ще изтрезней,

но това ще бъде друго време,

сипвай в чашата ми водка с бира,

ден за ден със мен живей.

 

И виж, светът не днес е дискотека,

на пулта спрял живота,

нашият диджеи.

Сега балада, после пък кючече пуска,

с мен танцувай, не, не спирай, моля те, недей.

 

Тази вечер аз ще бъда твоята принцеса,

ти ще бъдеш моят принц мечтан.

После във прегръдка нежна

ще вървят по булеварда

принц и принцеса -

тя пияна, той пиян.

 

2005г.

© Антоан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Абе, важното е да е веселко. Веднъж се живее и е за малко!!!!
Propuestas
: ??:??