4 ene 2017, 23:46

из "Пролетно чудо"-V.V 

  Poesía » Del paisaje
318 0 0

Природата се ражда отново и отново 

и става по-красива от кога и да било.

Птици чуруликат, слънцето блести,

животните ликуват, че пролетта се възцари.

© Violeta valkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??