Jan 4, 2017, 11:46 PM

из "Пролетно чудо"-V.V 

  Poetry » Landscape
319 0 0

Природата се ражда отново и отново 

и става по-красива от кога и да било.

Птици чуруликат, слънцето блести,

животните ликуват, че пролетта се възцари.

© Violeta valkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??