4 янв. 2017 г., 23:46

из "Пролетно чудо"-V.V 

  Поэзия » Пейзажная
316 0 0

Природата се ражда отново и отново 

и става по-красива от кога и да било.

Птици чуруликат, слънцето блести,

животните ликуват, че пролетта се възцари.

© Violeta valkova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??