9 jul 2011, 12:59

Избери 

  Poesía » Otra
752 0 19

Пясъчни замъци,

вълни крайбрежни,

детски смях, игри и крясъци,

съхранени в мигове нежни.

Кораби, плаващи в необятни води,

хора, препускащи в летни мечти,

въздух вълшебен, изпълнен с искри,

слънчеви - лунни избери си ти...

 

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??