11 oct 2022, 14:07

Избор 

  Poesía
132 1 1

Аз и Ти, си имаме своята истина

определяща ни с гледната точка...

Резултатът, е зона разнищена,

непредсказуемо наша и точна.

 

Събужда ни изборът... от летаргия.

Раздрусва ни някак неволно.

Първата крачка, кое и как да направим.

Болки и радости доставя доволно.

 

Тук сме с договор... по подразбиране.

Да бъдем, да учим, творим и грешим.

Движението, е по потока сортиране -

едни все израстват, други пълзим.

 

С избор живеем всяка минута.

Предизвикан от сложен аспект.

Неетекиран с оценка сполука,

но с поглед отправен, случайно напред.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми! Много добър финал!
Propuestas
: ??:??