4 abr 2023, 15:33

Избор 

  Poesía
113 0 0

ИЗБОР

 

Всеки да избира претендира

В избор да попаднеш е игра,

но играчи трудно се намират -

тежка отговорност е това.

 

Дишайки избираш да живееш,

да протегнеш някому ръка,

слънцето над тебе ли да грее

или да потънеш в мъгла.

 

Избор е да можеш да грешиш,

избор е и грешки да поправяш.

Щом усещаш се напълно жив,

никой друг за теб не отговаря.

 

Правото на избор е за всеки.

Носим си товара на гърба.

Избор да направиш не е леко,

съвест, ако влагаш в ИЗБОРА.

 

..........

 

Изберайте с ум и по съвест - сърцето не е добър съветник !

© Елена Статева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??